BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

psyllium husk tip

KLIK SINI JIKA ADA BLOG!!

Thursday, May 5, 2011

cara nak order psyllium husk -100% high fiber.

salam...hari ni ada banyak pertanyaan macamana nak order psyllium husk dari blog ni...senang je..tak payah nak isi form belbagai..
 step1: mesej atau call 012-4737476 -bagi tau nak yg berat berapa gram..
 step2: transfer duit atau bank-in dalam acc.
 step 3: mesej time bank in duit dan bagi detail nama dan adress.
dah siap ...tunggu le depan pintu dalam 3-4 hari abang posmen ketok pintu hantaq Psyllium husk...

sesape yg tak tahu pasal PSYLLIUM HUSK ni cuba search kat GOOOOLE khasiat nya tak yah le nak explain lagi ye...
tu je untuk berita hari ini...terimakasih kepada yang order hari ni...semoga anda diberi kesihatan yg terbaik dan selamat beramal....byeeee.                  

0 comments: