BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

psyllium husk tip

KLIK SINI JIKA ADA BLOG!!

Tuesday, March 29, 2011

TAMBAH RM 10 DAPAT CONCENTRATE KORDIAL MANGGO (puree manggo asli from Filipina)keluaran FAN..

hai..semua ni ada berita baru la...ada produk tambah,jika nak order bersama psyllium husk ni  pun boleh ..sesuai jika nak minum bersama psyllium husk, sebab ia nya di proses dari puree manggo asli !!tak perlu tambah gula..sebab kordial ni CONCENTRATE..

** kordial manggo 1 liter + psyllium husk- 1/2 kg = Rm 38  + pos
                                                              -1 kg   = Rm 58  + pos

**untuk psyllium husk sahaja, harga tetap sama Rm 28 & Rm 48 + POS

nak bagitau le cara minum psyllium husk ni sekali lagi ,sebab ada customer feedback tak tau cara nak minum.. ada yang campur air panas ...eh..no!!.no!!...jgan campur air panas sebab akan jadi bubur pulak nanti..psyllium ni dia akan kembang dengan cepat..

*** campurkan psyllium husk 1 atau 2 sudu besar dengan segelas air ais kosong atau jus/ air mineral atau kalau nak  sodap air teh, milo pun boleh ....jgn milo atau teh panas udah le..

*** minum sebelum b'fast  dan  sebelum zzzzzzzzzzzzzz..(tidur le tu.)


  **          OK SAYANG..INGAT  USUS YANG SIHAT DAN BERSIH AKAN MEMBERI  QUALITY PADA TUBUH DAN KESIHATAN KITA...(nak jadi penasihat kesihatan jap..he..he..)

  **         SAMBIL2 TU IA JUGAK DAPAT MENURUNKAN BERAT BADAN SECARA NATURAL DAN SELAMAT..

bye..bye.salam

Thursday, March 10, 2011

promosi gempaq

promosi nie rm48 + pos akan dilanjutkan sehingga 15hb April 2011...selepas ini rm48/kg tidak termasuk pos...CEPAT REBUT PELUANG KEEMASAN INI!!!