BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

psyllium husk tip

KLIK SINI JIKA ADA BLOG!!

Monday, April 25, 2011

HARGA BARU..NAIK RM 2 JE + POS

salam semua....tarikh 15 april dah tamat untuk dapat harga promosi..tapi naik pun sikit je..maklum le minyak dah naik kata wholesale tu..Apa2 pun harga baru ni masih dibawah kawalan...he..hee.Kalau nak dibandingkan harga yg dijual kat farmasi atau  tesco masih jauh lebih murah dan berbaloi le kalau beli direct kat kami..sesaje le g survey kat farmasi berat 135gram harganya rm 12 dan kat Tesco 300 gram rm 28. 

Harga terkini:  250 gram rm 20 termasuk pos
                      500 gram rm 30 termasuk pos
                      1kg rm 50 termasuk pos
jadi kalau ada badjet lebih atau kengkawan yg nak kongsi ambil le yg 1 kg...murah dan menguntungkan...bye jumpa lagi

Tuesday, April 12, 2011

terimakasih daun keladi

emm...lega semua barang yang dipesan minggu lepas dah sampai ketangan costumer dengan selamatnya...kepada semua costumer saya kat selangor,perak ,johor,pahang dan sarawak..terimakasih daun keladi,kalau nak order le lagi he..hee..bye.bye

Sunday, April 10, 2011

klik!klik!klik! CLICK!! dapatkan agar-agar strip,kismis dan lain2 dgn harga borong --------> fan food supplies

Tuesday, April 5, 2011

small pack-250 gram-RM 15 + pos

ada permintaan hari ni....ada adik2 nak cuba minum Psyllium Husk suruh buat pek kecil nak try dulu...emmmm ok jugak tu..Start hari ni ..jika ada yg nak order 250 gram pun boleh ..cuma RM 15 je termasuk pos -sehingga 15 April 2011(selepas tarikh ni tidak termasuk pos). Jika nak tahu 250 gram ni pun banyak sebab psyllium husk ni ringan..jika guna sorang tahan le sebulan..bye! itu je new untuk hari ni..

Monday, April 4, 2011

order from sarawak

thanks to my new costumer from sarawak...ni nak g hantar barang dah..bye..