BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

psyllium husk tip

KLIK SINI JIKA ADA BLOG!!

Sunday, February 27, 2011

mengurangkan berat badan & cuci colon

 Pengambilan Pysllium Husk adalah disyorkan
bagi mengeluarkan segala toksin dalam usus.Ia adalah sejenis bijirin yang mempunyai serat/fiber yang amat tinggi..20x ganda dari quantity yg diambil..
Jika anda juga mengalami masaalah yang tersenarai dibawah ni,jangan tunggu lagi !!!!
**BERAT BADAN -penurunan berat badan secara natural dan selamat.
**SEMBELIT          -tidak mengalami cirit birit & pembuangan secara teratur.
**JERAWAT           -mencantikkan kulit.
**NAFAS BERBAU
**BUASIR
sebenarnya banyak lagi keedahnya PyslliumHusk ni..kalau rajin search kat Gooogle.

CARA PENGAMBILAN :
**1 atau 2 sudu makan + 1 gelas air kosong minum sebelum b'fast dan sebelum tidur.
** kalau nak lebih bagus campur dgn APLLE VINEGAR + MADU.
** kacau dan terus minum,sebab ia akan kembang dengan cepat.

MENGAPA MESTI BELI PYSLLIUM HUSK KAMI?
**MURAH     -  x ada cost packaging(pack dalam plastik je)
                       -  direct dari wholesale
**ORGANIC -  100 % natural fibre yg di import dari India
**JIMAT        -jimat  minyak kereta- abg pos hantar sampai depan rumah.
**HALAL      - x ada sebarang campuran bahan kimia atau was-was

HARGA:

**500 gram  -rm 28
** 1 kg         -rm 48

** menggunakan pos biasa -Rm 7.(sampai lebih kurang 2-3 hari ke destinasi anda)
** pos laju atas permintaan costumer dan ada sedikit penambahan.harga.

disyorkan membeli 1kg, sebab kos pos sama saja dan boleh kongsi dengan kengkawan.

TESTIMONI DARI ANAK SAYA SENDIRI :
 anak saya mengalami sembelit dan berat badan berlebihan ,selepas pengambilan dalam 2-3 bulan dah turun jadi slim..awek pun yang dok kutuk dulu dah jadi costumer dia,jual kat sekolah.
             -

0 comments: