BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

psyllium husk tip

KLIK SINI JIKA ADA BLOG!!

Thursday, August 2, 2012

cara pengambilan PSYLLIUM HUSK

salam..sekali lg nak explain cara pengambilan PSYLLIUM HUSK: 1 @ 2 sudu besar dicampur dgn segelas air kosong (kalau sejuk dr peti ais pun blh je...)@ kalau nak bagus dan berkesan campur dengan cuka apple( 1 sudu- tapi rasa nye emmmm..boleh tahan le) @ nak sedap lg campur dengan jus @ kordial..kacau cepat2 dan terus minum ye..sebab psyllium husk ni akan jadi pekat mcam gel kalau lambat ambik...kalau elok ambik 2 kali sehari,sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur...tapi kalau bln puasa ni ambik sblm tidur pun dah okay...sembelit2 insyaallah blh clear..hee..hee. terimakasih utk new costumer saya..nur shukriah frm kl,hayati frm kajang,izan frm kl (maaf terlewat skt),nurlily frm klantan,nurliza frm johor dan ramaiiii yg dah terlepas nak highlite ;) terimakasih atas sokongan anda yg tak terhingga, jika ada masalah @ apa2 kemusykilan boleh sms saya atau tengok kat youtube kat atas tu...banyak panduan mengenai PSYLLIUM HUSK kat situ..okay bye...JUMPA LAGI.

1 comments:

Anonymous said...

Klu org bf blh ke amik?